Are you ready to improve how you market your business?

Every day people are shopping online, but why aren't they buying from you?

Bukan orang dah tak membeli, cuma orang tak nampak lagi kewujudan you.

Adakah you berada dalam kategori berikut:

If you boleh relate dengan salah satu ayat di atas, you’re in the right place.

Booking tahun ni hampir penuh

Kak Wani suka bila Kak Wani ada mentor untuk dirujuk dan bantu validate idea Kak Wani, so takde la syok sendiri.
 
Sebelum ni, Kak Wani tak pernah susun or nampak customer journey Fotobyhan. Lepas join sesi offline, Kak Wani terus survey customer sedia ada, dan terus dapat data yang validate customer journey untuk Kak Wani improve kerja2 yang generate more sales.
 
Sekarang ni, follower hampir capai 20k, leads masuk 5-10 daily, paling banyak boleh cecah 25 leads sehari. Berjaya buat sale RM40k sebulan, and Kak Wani tahu, boleh push lagi untuk lebih.

Wani @fotobyhan.photography

Wedding Photographer

Sale naik dari RM150 ke RM10k sebulan

I mula bisnes I dengan jual cookies, sebab I ingat semua orang suka cookies, tapi sale susah nak masuk. Bila I mula faham siapa audience I dan apa yang diorang suka, I tukar product kepada petite cakes. Lepas I adjust product dan improve marketingsales mula masuk.
 
Awal2 buat bisnes, sales sebulan I tak sampai RM150 pun, tapi lepas I apply apa yang Keret ajar, sale average dah naik ke RM10k! Makin hari, follower I makin naik, dan customer bertambah. Sampai tahap setiap kali I open order, mesti sold out

Farah Soojicakes

Petite cakes

Mastering the skill in marketing and branding is the key to increase your sales.

Maybe you dah cuba semua ni:

You dah try macam-macam, tapi somehow, number of leads yang masuk tiap2 bulan lebih kurang je, tak naik-naik. ROI macam tak berbaloi dengan effort and duit yang you leburkan. Tapi makin hari, makin penat.

I've been where you are right now.

I pun macam you jugak dulu. I went through benda yang sama. Masa I mula-mula buat bisnes, I don’t know what to do and where to start, semua benda I main langgar je.

I try tiruvasi here and there, tapi tak nampak jelas apa strategy yang betul.

And once I do, rasa macam nampak jalan. Everything become clearer, and my growth and sale skyrocket.

Hampir nak give up sebab rasa macam penat dan overwhelm try macam2.

Tapi bila I sit down and really think about my effort and analyze apa yang kurang, I become more aware.

I don’t have the clear winning strategy because I never have any awareness and data to refer. 

I realize that planning and strategizing are the most crucial part when it comes to improving our marketing and strengthening our branding to increase our sale.

And now, I want to help you do the same. Scale up business you and start kuatkan marketing supaya you boleh besarkan bisnes dan hire team marketing to help you.

This could be you…

Leads masuk secara konsisten

Generate leads yang berkualiti menerusi content yang strategic.

Orang makin kenal brand you

Follower meningkat dan makin ramai mula familiar dengan brand you, sekaligus naikkan credibility bisnes you.

Create more effective marketing effort

Gunakan strategy yang sesuai untuk business you untuk bantu you generate higher return on investment (ROI)

NAZA YUSOF

Founder Sang Bulu @nazayusof

SAUDAH

Founder Bengkel Kereta Untuk Wanita @colleensauto

ALPHA adalah mentoring program selama setahun untuk bantu you kuatkan marketing dan branding untuk bisnes you.

By the end of the program, you’ll be able to

Use the right marketing strategy that suits your business needs

Setup and develop your marketing campaign to improve conversion

Generate lead through organic and paid marketing

Establish standard & SOP to make delegation process easier

But, ALPHA is not for everyone

But first, let me be clear on who is this for and who it’s not for.

Siapa yang sesuai untuk jadi salah sorang Alpha?

ALPHA adalah satu program mentoring untuk kuatkan marketing dan branding di social media dibawah bimbingan rapat Keret.

What's included inside:

2 DAYS OFFLINE MASTERCLASS

Belajar secara berdepan di dalam kumpulan kecil yang focus kepada topic2 marketing yang you wajib tahu sebagai founder. Group and individual activities juga akan bantu untuk you lebih faham apa yang you pelajari.

Sesi 1-on-1

Bincangkan action plan dan direction marketing specific untuk business you untuk bantu you jelas action yang you perlu ambil untuk grow your business. Bawa team marketing untuk discuss bersama supaya you tak perlu jadi orang tengah.

ONLINE MARKETING MASTERCLASS

Sesi online yang focus untuk bantu you mahirkan skill dalam marketing dan branding supaya you dapat jadi founder yang lebih effective.

Marketing Templates

Stop wasting time building your template and SOP from scratch. Guna template untuk marketing dan branding yang kami sediakan or adjust them to suits your business.

MASTERMIND TELEGRAM GROUP

Join a tight group community usahawan yang sama2 dalam journey untuk grow business masing2. Network dan belajar dari satu sama lain.

PROGRESS MONITORING

You akan dapat direct support dari Keret untuk guide you sepanjang you berada dalam ALPHA untuk bantu you kurangkan confusion dan issues along your business journey.

Keret fahamkan nature business supaya boleh bagi strategy yang sesuai.

I suka in depth discussion dalam sesi 1-on-1 dengan Coach Keret.

I dapat rancang future plan tak kisah in terms of marketing atau pun operation service I sendiri dengan lebih teratur sebab semua template memang dah ready khususnya yg berkaitan dengan sales dan juga marketing plan.

Keret memang akan master dan fahamkan nature business kita dan berikan idea-idea yang sangat relatable!

Boleh tanya anything kekusutan dan masalah yang kite tengah hadapi and Keret akan bantu untuk come out dengan new strategy, plan and idea dan kita balik tinggal execute terus je.

Yad Zahari @yadzahari

Real Estate Negotiator (REN)

ULTIMATE

RM 9,000

*Note: FULL PAYMENT jadi RM7,000 saja!

 

Bertahun-tahun stuck kat 3k and now dah naik 8k

After join program Keret last year, account dah start grow and engagement pun makin bertambah. Lagi-lagi time puasa Kalin buat campaign 30 Hari 30 Canva Yezza, dari situ my personal branding dah start naik dan makin ramai nampak content Kalin.
 
Best part is bila boleh convert to money. Dah start dapat jemputan dari university besar macam UITM,USM, & UKM. One of my biggest achievement is dapat client from oversea (Singapore & Brunei). 
 
Bertahun tahun stuck dekat 3k follower je, lepas Kalin follow apa yang Keret ajar, in less than 1 year follower dah naik sampai 8k++

Kalin @itskalin_

Canva Guru

Maybe you terfikir... “Can I really do this? Will it work for me?"

Starting a business alone can be scary and felt really hard. I know that because I’ve been there.

You ada dua option kalau you nak business you berkembang

Option 1 – DIY everything

You buat figure out everything yourself, but masa yang diambil sangat panjang sebab banyak benda yang you kena tahu untuk kembangkan online bisnes you.

You will feel tired and overwhelm and mudah rasa nak giveup bila kena figure out everything sendiri, instead of bila you ada mastermind group yang go through sama-sama.

Option 2 – Get a mentor and a circle

Mudah kerja you untuk belajar dan implement bila you berada dalam didikan mentor yang nak work together to get you the result that you want.

With a mastermind yang boleh jadi circle you sendiri, you dapat cari semangat untuk kuat dalam business and keep going.

So, which option yang you nak pilih untuk bisnes you?

Pernah tak you buat FB or IG ads untuk marketkan product you, tapi tak dapat generate ROI?

Adakah setting tak betul?

Material tak okay?

Susah untuk kita buat bisnes berpaksikan trial and error, lambat progress kita.

Cari mentor yang dapat bagi apa yang you perlukan untuk grow business you, dan implement betul-betul.

Are you ready?

Imagine this...

Before joining ALPHA:

After joining ALPHA:

Disclaimer: You will get the result ONLY if you give your time and energy to learn, take action and make continous improvement. This will not happen if you didn’t put it the work yourself to get it.

Still on the fence?

I get it, maybe you’re not even sure if this program is worth your time and investment.

Here’s what other Alpha have to say:

Our sales double!

Our sales naik doubled in the first quarter this year compared to last year.

Keret ada ability to see things differently. She asks questions yang kami tak terfikir, and a lot of “mentol menyala” and “sel-sel berhubung” happened in that session.

With Alpha program, we are more structured, and guided. And when in doubt, Keret is always there to give her suggestion.

Kak Shaz @lazet.my

Healthy Granola Snack

Alpha challenged myself to scale up my business

Bila Keret consistently attend to us, support system daripada team pun padu, rasa macam masuk Alpha ni satu komitmen utk tambah baik business.

I successfully challenged myself buat webinar pun and from 100 registration, I managed to get 11 leads just from one session

Balqis @balqis.farhana_

Investment Consultant

Ilmu yang I dah applied proven effective

Alpha program ni guide & coach i continuously and ongoing, bukannya one off purchase yang bagi class skali tu je.  Its all in one program yg i perlukan untuk strategize my marketing & business plan

Arzilah @flowerlab.hq

Florist 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Have a Question?

Program ni hanya dibuka untuk yang berada di Malaysia saja.

Program mentorship ni akan berlangsung selama 12 bulan, bermula dari sesi offline bersama Keret.

Next Alpha Premier Class akan dijalankan pada Sabtu dan Ahad, 19 & 20 August 2023, di lokasi Jalan Ipoh KL.

Yes, you boleh bayar deposit dulu untuk lock slot.

Disebabkan ini adalah program mentoring secara online dan offline, tiada refund akan diberikan atas sebarang sebab.

If you have more question, click butang dibawah untuk Whatsapp