Are you ready to build your personal brand?

Are you ready to start growing your Instagram and build trust faster with your potential customer?

Join Personal Brand Blueprint, an online course designed to help you gain full clarity on your personal brand and build engaged follower while establishing trust faster with your potential customer.

Does this sound like you?

If you rasa boleh relate dengan ayat2 ni, you are not alone!

APA KATA MEREKA?

Almost everyday dapat follower baru

I start dengan follower 1.2k and now dah 2.7k, semua ni 100% organic from content yang I buat.

I gained follower after buat reel, carousel dan my content dapat reached yang tinggi. Now almost everyday I dapat followers baru.

I banyak try and error dan bila nampak result I makin naik, I tengok content mana yang dapat tarik audience and I keep buat content yang relatable to my followers.

Raha @raha_babyfood
Babyfood Agent

Makin ramai online seller dalam social media, and everyone is looking for attention, so, it’s more difficult to stand out.

Maybe you dah cuba semua ni:

You dah try macam-macam, tapi somehow, susah betul untuk follower yang berkualiti datang ke account you, apatah lagi jadi follower you. Personal brand you nampak macam tak menjadi je…

If you are struggling right now, I feel you.

I pernah rasa apa yang you rasa sekarang.

I pun macam you jugak dulu. I went through benda yang sama. Masa I mula-mula decided untuk buat personal branding, I don’t know what to do and where to start, semua benda I main langgar je.

I cakap gagap dalam video, banyak umm umm umm.. I post gambar I, dapat 20 like je. I buat IG story, takde orang tengok pun, tak sampai 10 orang.

Memang sedih, and I started to question myself, apa kurang nya I? Kat mana salah I? Kenapa takde orang baru follow I? Kenapa takde orang engage dengan I?

I sampai rasa mcm tak confident dengan diri sendiri. Maybe content I ni tak best, maybe I’m not good enough, maybe orang memang tak suka I.

I rasa dah try macam-macam, tapi nampak macam takde result pun.

Turned out, I lacked the confidence and knowledge to figure it out. Itu sahaja.

I belajar dan tried all sort of techniques, frameworks and methods to find what works for me.

So I went through a lot of trial and error and learn, and adjust, and in less than a year, my engagement rate naik 134% and it kept growing!

Orang mula tengok content I, resonates with my message, and follower I mula naik dan naik dan naik.

My account grew sooo fast after I tahu how to position my personal brand and how to stay consistent while serving my audience.

And after all the hard work I put in, my account finally reached 30,000 follower, which I tahu, I takkan dapat sekiranya I tak push through masa account I hanya ada 3,000 follower.

I realized how personal brand has helped me grow my quality audience, people who want my help, love my content and need what I have to offer.

So now, I want to help you do the same. I want you to increase your social influence, get more profitable audience and increase your sales on Instagram.

INTRODUCING

Personal Brand Blueprint

A guide to grow your influence and build a profitable personal brand.

Personal Brand Blueprint adalah satu online course yang I design untuk bantu usahawan dapatkan raving fans dan potential customer untuk business you.

It’s a step by step process (ie. blueprint) yang you boleh follow untuk bina personal brand yang kuat dalam Instagram

Personal Brand Blueprint

By the end of the program, you’ll be able to

But, PBB is not for everyone.

But first, let me be clear on who is this for and who it’s not for. Siapa yang sesuai untuk join Personal Brand Blueprint (PBB)?

PBB is designed to help business owner yang nak gunakan personal brand untuk grow dalam Instagram.

Not everyone should build personal brand and join Personal Brand Blueprint.

Who are not fit for this?

When you said yes, that means you are willing to:

Hi!

I’m

Keret

Content Strategist

I fokus untuk bantu usahawan dan online seller untuk buat content yang convert di social media.

I dah ajar lebih 8000 usahawan dan Marketing Content Calendar ni ada tips dan panduan paling updated!

INTRODUCING

What You'll Learn

A guide to grow your influence and build a profitable personal brand

MODULE ONE​

Basic to Personal Brand

Start with a blank paper and learn the basic fundamental of personal brand.

Ini penting untuk you unlearn and relearn balik supaya ada pemahaman yang jelas berkenaan personal brand.

You juga akan pilih jenis personal brand yang sesuai untuk you apply dalam business you, influencer or spokesperson.

MODULE two

2A : Influencer Blueprint

I design module ni khas untuk step by step for Influencer, dimana you nak bina personal brand untuk tarik traffic ke business IG, ataupun nak menjual di IG yang sama.

Hanya perlu go through salah satu, mengikut jenis personal brand yang you dah pilih.

2B : Spokesperson Blueprint

Sama seperti module 2A, tapi module ni khas untuk you sekiranya you pilih jenis Spokesperson.

I pecahkan module mengikut step by step untuk Spokesperson supaya mudah untuk you belajar only what you need to know.

MODULE THREE

Content for Personal Brand

Learn how to create better content untuk tonjolkan personal brand, where we’ll cover how to take your own pictures and edit them, how to improve your communication skill when speaking in front of a camera for your videos and also how to write your caption with emotion & personality, super fun!

MODULE FOUR

Brand Advancement

In this module, we’ll go deep to strengthen your personal brand. We will cover a lot on trust, strategies to increase trust and how to sell with ease.

We’ll end with a magnetic personal brand key indicator to help you maintain the effectiveness of your personal brand

Tonjolkan bisnes dan tingkatkan sale anda sekarang!

Personal Brand Blueprint

RM149

SECURE CHECKOUT

Menerusi pembelian menerusi Toyyibpay

3X INSTALLMENT

Pilih pembayaran menerusi ATOME untuk 3X installment tanpa interest

Credit Card

Pilih pembayaran menerusi Senangpay untuk pembelian menerusi credit card

APA KATA MEREKA?

Takut nak tunjuk muka, takut takde orang nak tengok

I start awal-awal dulu dengan 3k follower je, and I try study pasal wedding untuk start buat sharing.

Mula-mula I takut nak bercakap depan orang, takut tersalah cakap and takut nak bagi pendapat.

Tapi lepas habis kelas, I terus apply dan practice untuk bercakap. Now, follower Fotobyhan dah 17.2k and dah tak malu nak sharing or record dekat public.

Wani @fotobyhan.photography
Wedding Photographer

Her class helped open my eyes

Sebelum ni, I rasa stuck sebab I don’t have a clear niche, so my content was all over the place. Since learning from Keret, I rasa I ada more clarity about the direction I should go.

Keret really pushed me out of my comfort zone, and guide me along the way to give the best I can. In less than 6 months, my account grew 5.5k new follower!

Sofea @coachsofea
Weighloss Coach

I can truly said I dapat apply everything yang Keret ajar.

I love the fact that I dapat fully fahamkan module yang Keret ajar sebab I boleh go through banyak kali. The amazing part is, I boleh pause,

I boleh layan anak kejap, and at the end of the day, I fully can apply each and everything yang Keret ajar. Follower I naik from 2.3k to 3.3k dalam masa 2 bulan.

Bila I show up dalam story, view I naik dari 100 and now, easily I boleh dapat 400 views. Dari situ I tahu ilmu Keret ajar sangat valuable. I tak jumpa lagi guru yang boleh ajar dalam keadaan yang sangat teratur.

Naza @nazayusof
Founder Sang Bulu & Stockist AlhaAlfa

Bertahun-tahun stuck kat 3k and now dah naik 8k

After join PBM last year, account dah start grow and engagement pun makin bertambah. Lagi-lagi time puasa Kalin buat campaign 30 Hari 30 Canva Yezza, dari situ my personal branding dah start naik dan makin ramai nampak content Kalin. Best part is bila boleh convert to money.

Dah start dapat jemputan dari university besar macam UITM,USM, & UKM. One of my biggest achievement is dapat client from oversea (Singapore & Brunei). 

Bertahun tahun stuck dekat 3k follower je, lepas Kalin follow apa yang Keret ajar, in less than 1 year follower dah naik sampai 8k++

Kalin @itskalin_
Canva Guru

I get it, maybe you terfikir... “Can I really do this? Will it work for me?"

Bila you buat business, you need sales, betul tak? Sales tu datang dari traffic of potential customers. Dari mana potential customer atau leads tu datang?

Macam mana stranger di luar sana nak tahu kewujudan you?

Option 1 – Spend kat iklan untuk bina awareness supaya potential customer nampak kewujudan you dan product you

Option 2 – Leverage personal brand untuk bina community yang tolong promotekan you, dan bantu reach potential customer you secara organic

Pernah tak you buat FB or IG ads untuk tarik follower, tapi result so-so sangat?

Then secara logiknya, you tak boleh rely pada ads semata-mata, betul tak?

Personal branding is the way to go to help you bring more traffic to your account on continuous basis.

Which one is a better option for you? Spend ads yang banyak tiap2 bulan untuk tarik traffic, ataupun buat personal brand and make it easier for your potential customer to find you.

Imagine this...

Before joining PBB:

After implementing what you've learnt in PBB:

Disclaimer: You will get the result ONLY if you give your time and energy to learn, take action and make continuous improvement. This will not happen if you didn’t put it the work yourself to get it.

Apa pendapat mereka!

"Keret go through step by step dari basic yang tak tahu apa-apa, then dia go one by one, supaya kita jelas, tinggal nak take action saja."

Nadiya Zalika

"Module yang tak heavy dan mudah untuk kita follow."

Mardiana Alias

"Sekarang, saya dah dapat faham and saya tahu next step saya nak buat apa."

Mardiana Alias

"I could say she is one of the best guru yang no hanky-panky or no nonsense talk. Elaboration are very good and tak complicated to understand."

Coach Elle

Tonjolkan bisnes dan tingkatkan sale anda sekarang!

Personal Brand Blueprint

RM149

SECURE CHECKOUT

Menerusi pembelian menerusi Toyyibpay

3X INSTALLMENT

Pilih pembayaran menerusi ATOME untuk 3X installment tanpa interest

Credit Card

Pilih pembayaran menerusi Senangpay untuk pembelian menerusi credit card

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Have a Question?

Untuk pembelian dari luar Malaysia, you boleh whatsapp untuk details direct bank transfer. Click DISINI

Course ni hanya perlu bayar 1 kali sahaja dan you dapat access semua material selama 6 bulan. You juga akan dapat access updated material tanpa additional charge.

 You boleh access selama 6 bulan dari tarikh pembelian.

Yes. You boleh belajar at your own pace dan boleh ulang banyak kali, anytime you nak.

Total lesson adalah 10 jam. I sarankan untuk habiskan module dalam masa 4 minggu (1 module seminggu)

Semua lesson adalah recorded material. So you boleh ulang banyak kali dan study anytime you nak.

For now, support tak available untuk package yang I bagi. If you perlukan additional support, boleh contact I directly di Instagram atau click DISINI untuk whatsapp.

Online course ni di website. You akan dapat email untuk access course tersebut selepas buat bayaran. You juga boleh tengok menerusi Teachable apps for Iphone

Link yang diberi hanya boleh digunakan untuk 1 orang sahaja. Tak boleh share dengan orang lain. Unregistered email will be deleted without notice.

Disebabkan ini adalah digital product, tiada refund akan diberikan atas sebarang sebab.

If you have more question, click butang dibawah untuk Whatsapp

Show Order Summary
RM149.00
Product Subtotal
Personal Brand Blueprint  × 1 RM149.00
Subtotal RM149.00
Shipping
Total RM149.00

Customer information

Billing details

Your Products

Product
Quantity
Price
Personal Brand Blueprint (#27126)
+
RM149.00

Payment

  • Pay securely using your online banking (FPX) through toyyibPay.

Your order

Product Subtotal
Personal Brand Blueprint  × 1 RM149.00
Subtotal RM149.00
Shipping
Total RM149.00

Why online course?

This is a self-paced program, dimana you boleh belajar mengikut masa you sendiri. Tak perlu commit untuk attend seminar secara live berjam-jam.

Setiap lesson I create mengikut flow yang tersusun dan tajuk yang berbeza. Ini untuk memudahkan you belajar dan take action.

You boleh refer berkali-kali untuk ulang kaji bila-bila masa.

Available for IOS apps, so boleh tengok kat phone anytime you rasa nak study