Stress kan bila you post anything online, and all you've got is ‘krik, krik, krik’? Tak berhenti you check your phone and refresh every hour. Ada berapa like? Ada comment ke tak?

You dah susah-susah spend masa berjam-jam dan cuba buat gambar cantik-cantik, tulis caption bukan main, and post berkali2 dalam sehari. Tapi somehow, posting you tak sampai ke audience you. Stress jeeeee bila tengok yang like pun sikit, comment pun ada tak ada je. Geram kan?

Maybe you dah buat business lebih setahun, dan you dah pernah try guna Instagram ads untuk dapatkan follower baru, tapi account you still tak grow. Rasa nak give up pun ada. Tapi, you tahu you tak boleh give up.

Kenapa you tak dapat bina engaged audience?

Dan macam mana you nak dapatkan engagement yang tinggi?

Maybe you dah try semua ni:

Tapi walaupun you dah buat semua ni, still tak dapat pun result yang you nak. Follower masih tak bertambah. Engagement pun masih hambar.

If you are struggling now, I feel you.

I pun macam you jugak dulu. I went through benda yang sama. Before I create my own personal branding and develop a good content strategy, macam-macam I buat. Tapi follower and like tu hambar sangat. Still tak naik-naik walaupun I dah try macam-macam.

Well, actually, I assume I dah buat macam-macam. And I ingatkan dah banyak dah I buat.

I even questioned myself. I cakap, maybe sebab I tak cantik and tak lawa, maybe sebab I tak makan kedai yang fancy-fancy, maybe I ni boring, maybe orang memang tak suka tengok content I. Sebabtulah, Instagram I still tak grow.

Turned out, I only lack confidence and knowledge to figure it out. Itu sahaja.


So I went through a lot of trial and error and learn, and adjust, and in less than a year, my engagement rate naik 134% and it keeps growing!

People start tengok content I, start resonates with my message, and follower I naik dan naik dan naik.

My account grew sooo fast after I tahu how to position my personal brand and my content properly untuk audience I. I finally understood what it takes to grow your Instagram. And I have laid everything out for you inside Instagram Growth Mastery (IGM) online program.

In order to increase your engagement, you need engaged audience. But, how?

Use social media to build authority, get engaged audience, increase sale and position yourself as a go-to account in your industry. You are the specialist/consultant/marketer for your own product.

INTRODUCING

Instagram Growth Mastery!

A guide to help you grow organically on Instagram using personal brand and content strategy.

After helping more than 100 clients figure out their content strategy, I have developed a process that works for:

And, the result is:
Grow on Instagram organically through personal brand and content.

Module covered inside Instagram Growth Mastery (IGM)

Module covered inside Instagram Growth Mastery (IGM)

Module 1

Fundamental of growing on Instagram

Dalam Module 1, kita akan cover the roadmap to grow organically on Instagram. I go deeper on each step in the roadmap in all the lesson inside this module.

Module ni penting untuk bagi you faham secara keseluruhan apa yang you perlu buat untuk grow dalam Instagram.

Module 2

What to Post

Kalau you selalu tertanya-tanya, “Apa nak post kat Feed? Kat Story? Kat Reel?”, module ni akan cover everything you need to know berkenaan apa yang you perlu post.

I bahagikan lesson dalam module ini mengikut jenis content (Feed, Story, Live & Reel).

Dalam module ni juga you akan belajar tips2 berkenaan visual content (gambar, poster, video dan sebagainya)

Module 3

What to Say

Tak tahu nak tulis apa dalam caption? Nak pilih hashtag? Dalam Module 3, we will focus deeper on copywriting (apa yang nak ditulis dan dicakap)

You juga akan belajar macamana nak structure your video dengan lebih baik untuk tarik perhatian audience you.

Module 4

How to Plan

Dalam Module 4, you akan belajar strategy untuk bantu you create content yang sesuai dan juga dapat bantu you stay consistent and remove stress when creating content.

This is the most important module untuk business owner yang selalu stress bila fikir pasal content.

Once you finish this module dan buat semua exercise, you akan rasa excited untuk consistent di Instagram.

Module 5

How to Create

Tak tahu cara nak buat content? Module ni akan focus kepada content creation untuk bantu berikan you guide for each type of content.

I pecahkan setiap lesson mengikut jenis content (Product photo, Poster, Video & Reel)

Dalam module ini juga, you akan belajar untuk siapkan content dan automate your content, which is the final step in your content strategy.

Module 6

How to Convert

Posting content semata2 tak cukup untuk convert follower kepada customer.

Dalam module ini, I akan share tips dan strategy untuk bantu you convert audience dengan lebih baik.

Strategy dari module ni adalah untuk bantu you dapatkan lebih banyak engagement dan juga potential leads dalam Instagram you.

Why online course?

Why online course?

NEED MORE?

Be a part of the community #IGMcircle

Join Telegram Support Group & Channel (value at RM299)

Monthly Group Coaching with Keret (value at RM499)

Revision Session (value at RM499)

Join Telegram Support Group & Channel (value at RM399)

Monthly Group Coaching with Keret (value at RM499)

Monthly Revision Session with Keret (value at RM499)

When you enrol in IGM, you akan:

JOIN

Instagram Growth Mastery

NOW

PREMIUM PACKAGE

RM2295
RM 797
  • IGM & PBB Online Course (Value at RM699)
  • 6X Monthly Group Coaching (Value at RM499)
  • 6X Revision Session (Value at RM499)
  • Telegram Support (Value at RM299)
  • FREE Hardcopy IGM & PBB Workbook (Value at RM299)
  • 6 months access to module & support
Popular

BASIC PACKAGE

RM998
RM 497
  • IGM & PBB Online Course (Value at RM699)
  • FREE Hardcopy IGM & PBB Workbook (Value at RM299)
  • 6 months access to module

APA PENDAPAT MEREKA?

Dah tak payah post 6x sehari

Follow macam yang Keret suggest, and suddenly ramai follow. yang bestnya reach I naik sampai 228% dan content interaction pun naik 49% dalam masa sebulan. So happy i decided to join this program.

Ety
@ety80

IGM overdeliver lebih dari yang saya sangka!

Now, I dah tahu dah apa yang I nak communicate dengan follower I dan berjaya consistent show up dalam IG. Takde dah rasa overwhelming pasal content dah. After sebulan consistent, reach I naik 432%, content interaction naik 980% dan follower naik 13%!

Asmalina
@ameekaofficial

Berjaya grow ke 12k disebabkan content

Tunjuk ajar keret semua sangat valuable dan membantu, I join keret masa follower 7k dan sakarang dah 12.3k lepas apply semua yang Keret ajar. Yang penting jangan mudah give up & be confident , consistency is the key! That’s what keret selalu advise

Lin
@wn.pleated.fashion

Boleh ulangkaji banyak kali

Mudah untuk I focus belajar sebab lesson video pendek2, cara keret explain sangat energetic dan clear! Paling best sebab semuanya pre recorded lesson, dapat refer semula untuk ulangkaji banyak kali. Sangat berbaloi!

Faseh
@faseh.nur

Support group sangat membantu

I really appreciate everything in the support group. Bila tanya soalan, mest ada yang akan respond dan membantu. Keret pun sentiasa menjawab soalan bila diajukan dan semua knowledge sentiasa up-to-date.

Nadiah
@nl.craft

Kelas Keret sangat detail

sangat berbaloi dengan apa yang I invest. Keret ajar detail sangat-sangat, memang best! Banyak ilmu baru dapat dari program ni.

Tika
@daisyyexclusive

View IG story naik banyak lepas follow strategy dari Keret

Normally view kat IG story i sangat rendah, 50-60 view je satu hari. Lepas apply strategy yg Keret ajar, terus naik ke 200 viewer. Poll pun ramai orang engage!

Raha
@raha_babyfood

Seronok ramai save content I

Sebelum ni orang kurang sangat save content I. Tak sangka boleh dapat sapai 67 orang save post lepas apply apa yang Keret ajar. Follower I meningkat dari 3145 sampai sekarang dah 6608 dan semuanya organik. Engagement I dalam sebulan pun naik sampai 428%. Sangat happy!

Wani
@fotobyhan.photography

I get it, maybe you worried, is it too late for you, or will this really help?

It’s okay if selama ni you hanya post content menjual, sebab you tak tahu content apa nak buat.

It’s okay if you pernah main follow unfollow game, you did that sebab you nak grow your follower. I get it.

And it’s okay if you tak pernah plan sebelum ni because you are too busy, or you just have no idea how to do that. Totally fine!

And it’s okay if you busy sangat sampai takde masa nak post and it’s hard to stay consistent.

I get it. I feel you. This is an investment.

If you really want to grow your Instagram and get an engaged audience, this is your best bet!

I want you to take this as an investment and think of how much knowledge, support and revenue can you gain from this investment?

Everything you learn, bring you forward. All the misstep you pernah ambil sebelum ni, are necessary and that mistakes got you to where you are right now.

You're still pushing through, which is why you're still reading.

So many people gave up on their dream and assume that it is not for them.

You are here because you are different. You want to improve and you want to grow your Instagram. And with IGM, you can!

Here’s why you need to get into IGM today.

“The best time to show up for your audience was yesterday… the next best time is today.”

Semua orang nakkan content yang wow, engagement tinggi and customer yang ramai. In order to get all of that, you need to put in the work, starting now.

Takde orang yang boleh tolong naikkan Instagram you, selain you.

And I taknak you give up on your dream simply because too many competition ataupun you don't have the right knowledge.

If you didn’t take action now, you will always stuck in uncertainty and self-pity and keep playing the comparison game.

I don’t want that for you.

I nak you tengok balik, in 6 months after you join IGM, how much you have grown and how much your Instagram has improved.

I nak tolong you, yakin dengan diri sendiri untuk show up for your audience, give them what they want and convert them into your customer.

I want you to thank yourself for the decision you make today.

You have some questions? I've got answer.

Course ni kena bayar sekali je ke atau kena renew?

Course ni hanya perlu bayar 1 kali sahaja untuk access 6 bulan. You akan dapat access updated material (sepanjang 6 bulan) tanpa additional charge. Boleh renew selepas 6 bulan untuk dapatkan access berpanjangan.

Berapa lama I boleh access course ni? Ada time limit ke?

Online Course you boleh access selama 6 bulan.

Boleh ulang banyak kali ke?

Yes. You boleh belajar at your own pace dan boleh ulang banyak kali.

Berapa lama total durasi pembelajaran course ni, kalau I nak habiskan semua lesson sekaligus?

Total lesson adalah 12 jam. Tapi sebab lesson ni sangat padat, I sarankan untuk go through dalam masa 4 minggu.

Ini live ke?

Semua lesson adalah recorded material. So you boleh ulang banyak kali. Kalau ada soalan, boleh tanya di support group.

Online course ni kat Fb group ke?

Online course ni di website. You akan dapat email (dalam masa 24jam waktu berkerja) untuk access course tersebut selepas buat bayaran.

Link kelas boleh share dengan anak buah/team tak?

Link yang diberi hanya boleh digunakan untuk 1 orang sahaja. Tak boleh share dengan orang lain.

 

Lepas habis course ni, ada upsell ke?

Sekiranya awak perlukan bantuan atau support yang lebih personalized, awak boleh dapatkan info lanjut dari Keret.