ketupat
ketupat
Marketing Content Calendar

Buku Fizikal Content 365++ Idea Setahun & combo digital khas bertemakan Ramadhan dan Raya untuk bantu anda buat content tanpa perlu pening cari idea sendiri

Raya Marketing Content Calendar

Idea content khas Ramadhan & Raya selama 2 bulan

Ramadhan & Raya Tiruvasi Idea

Trending video raya & akses link contoh berpuluh jenis content yang sesuai untuk promo raya

Tiktok Live Script
(Raya Edition)

Panduan skrip untuk bercakap semasa menjual di Tiktok Live

Adakah anda mengalami masalah ini?

Macamana nak grow sale kalau audience pun tak nampak anda?

Sekarang ni, kalau tak buat content yang menarik secara consistent, memang lambat nak dapat customer.

Sebab apa? Sebab orang tak kenal anda, tak tahu pun anda wujud.

Sekarang ni, kalau anda tak bermain dengan volume, tenggelamlah bisnes anda.

Strategi content yang betul akan lajukan proses untuk customer nampak kewujudan anda, berminat dengan apa yang anda jual, dan percaya anda untuk hulur duit.

Kalau anda ada bajet marketing yang besar, anda boleh spend pada influencer dan iklan.

Tapi sampai bila anda nak naikkan kos marketing? Hire influencer?

Kalau content anda sendu, run ads pun tak convert.

Anda perlu bina content strategi anda supaya anda tak buang masa buat content yang tak membawa kepada sales.

MEMPERKENALKAN...

Marketing Content Calendar

Panduan Khas Bina Idea Konten Yang Mampu Menarik Lebih Ramai Pelanggan, Gandakan Sales, Tanpa Perlu Menanggung Kos Pemasaran Yang Tinggi

Kenapa anda perlu ada MCC?

Dah tak perlu susah-susah nak pening cari idea untuk grow account dan bisnes anda.

apa ada di dalam mcc?

Marketing Content Calendar ni sesuai untuk anda kalau anda...

Apa pendapat mereka!

"Sangat detail, sangat clear! Senang faham dan teratur, semuanya step by step untuk buat content. Sekali baca idea yang disediakan, terus boleh bayangkan video macam mana nak buat. Sangat bagus dan bernas!

Wani
@fotobyhan.photography

"Love MCC to the core! So straightforward and sangat senangkan kerja dan jimat sangat masa. WORTH EVERY PENNY! Now, I can see the bigger picture from the content direction, rather than simply posting when I feel like it. MCC allows me to effectively strategize each post I created."

Hira
@sweet_dessertsaccademy

"Engagement naik banyak sangat! Sebelum MCC, view 100 lebih je, sekarang berjaya capai belas2 ribu view bila post content"

Sofiyah
@sofiyahshamsudin
Hi!

I’m

Keret

Content Marketing Specialist

I fokus untuk bantu usahawan dan online seller untuk buat content yang convert di social media.

I dah ajar lebih 8000 usahawan dan Marketing Content Calendar ni ada tips dan panduan paling updated!

Apa yang ada dalam MCC?

Latihan untuk bantu anda buat marketing dan brand direction anda dengan strategik

365 content ideas untuk anda follow, tak perlu cari idea sendiri

Panduan untuk anda bina content yang menarik

… DAN BANYAK LAGI!

Terbaru!

Dapatkan mcc raya combo special!

marketing content calendar (MCC)

RM49

MCC Raya Combo

RM99

RM69

SECURE CHECKOUT

Menerusi pembelian menerusi Toyyibpay

3X INSTALLMENT

Pilih pembayaran menerusi ATOME untuk 3X installment tanpa interest

Credit Card

Pilih pembayaran menerusi Senangpay untuk pembelian menerusi credit card

3 bonus PERCUMA menanti anda!

Guide: Cara gunakan MCC

Belajar cara menggunakan workbook ini dengan sebaik mungkin. Video tutorial dan audio training disediakan untuk bantu anda buat exercise yang ada dalam MCC ini

Reel Content Guide E-Book

Panduan untuk membantu anda mempelajari dan mendalami Reel di Instagram. Semua tips dan technical guide dimasukkan dalam ebook ini untuk panduan anda

How to Communicate Better in Video

EXCLUSIVE VIDEO TRAINING

Belajar bercakap dengan lebih tersusun di depan kamera supaya anda dapat menyampaikan mesej dengan jelas menerusi video anda

What are your DREAMS worth to you?

Cuba bayangkan kalau...

Berapa agaknya sale yang you dapat generate if you take action harini and give your best?

RM1000? RM5,000? RM10,000? atau lebih lagi?

Fikir long term. Semua benda yang kita nak, kita kena work for it.

Apa pendapat mereka!

Zahirah
Fashion
Farah Sooji
Dessert

Tarik audiens anda dan tingkatkan sale anda sekarang!​

marketing content calendar (MCC)

RM49

MCC Raya Combo

RM99

RM69

SECURE CHECKOUT

Menerusi pembelian menerusi Toyyibpay

3X INSTALLMENT

Pilih pembayaran menerusi ATOME untuk 3X installment tanpa interest

Credit Card

Pilih pembayaran menerusi Senangpay untuk pembelian menerusi credit card

Pendapat pengguna mcc

"Save the hassle of thinking and planning sebab itu yang ambil masa untuk orang yang suka overthink macam I. MCC sangat systematic, well plan and detailed."

Nurul (Mary Kay)
@sharonnurullewis

"Isinya padat dan senang betul takyah nak fikir-fikir nak buat buat content apa lepas ni. Just ikut je calendar marketing ni. Lagi satu, warnanya menarik betul! Tak bosan bila tengok"

Daus
@firdaushanafi

"MCC kupas satu-satu topic dengan jelas dan padat, sangat mudah untuk fahami. Warna dan kekemasan buat saya seronok untuk go through"

Aina (Amway)
@ainachieroll

"Kadang, tak sempat nak brainstorm idea, sekarang ehh tiba2 idea tu mencurah2 bila tengok MCC. Idea yang best dan tak terfikir pun nak buat gitu."

Fazlina (baby food)
@littlebabyfoodie_

Ada soalan?

Untuk pembelian dari luar Malaysia, you boleh whatsapp untuk details direct bank transfer. Click DISINI

Marketing Content Calendar adalah buku fizikal, tak ada kelas disediakan

Marketing Content Calendar hanya dijual dalam bentuk buku fizikal saja.

Untuk pembelian lebih dari 1 buku, boleh click DISINI untuk whatsapp. Ada special price untuk pembelian lebih 10 buku.

MCC ni boleh guna di Instagram dan Tiktok, tapi pada masa sama, kat Facebook pun boleh juga

Untuk pembelian buku ini, tak ada refund yang akan diberikan atas sebarang sebab. Sekiranya buku yang diterima rosak ataupun ada defect, kami akan gantikan dengan yang baru.

Postage akan dibuat dalam masa 1-3 hari berkerja (Isnin – Jumaat)

Semua bonus boleh diakses menerusi Link di dalam email. Anda juga boleh akses menerusi QR code di dalam buku fikizal MCC.

Sebarang soalan berkaitan, sila click butang dibawah untuk Whatsapp

As with any personal growth program, your results with Marketing Content Calendar may vary from these consumer testimonials. Your results will be based on variables such as your level of effort, personal qualities, knowledge, skills, and a host of other factors. Since these factors differ for each individual, we cannot guarantee your success or results, nor are we responsible for your success or failure. Marketing Content Calendar is not a “magic bullet.” It takes effort and dedication. We provide you with a great toolbox to achieve your desired results and these students agree.