Shop

TRAINING PROGRAMS

TRAINING PROGRAMS

ONLINE WEBINAR

Dah mula bina personal brand di social media, tapi orang masih belum nampak kewujudan you?

Content dah buat, tapi view dan hasilnya sendu sangat.

Webinar ni sesuai untuk you! Selepas you apply apa yang you belajar dari sesi ni:

  • Jelas macamana nak laser focus dengan personal brand positioning you supaya audience berminat untuk follow you
  • Masukkan brand uniqueness untuk buat audience lebih cepat ingat pada you
  • Cari signature content yang sesuai dengan style dan kelebihan anda sendiri yang audience suka tengok dari anda
  • Analyze winning content untuk pastikan anda tak buang masa try and error
365 CONTENT IDEA FOR PERSONAL BRAND

Marketing Content Calendar

Stuck dengan content idea an tak pasti nak start dari mana?

Marketing Content Calendar (MCC) adalah workbook yang penuh dengan input untuk bantu you mula dapatkan clarity dan action plan berkenaan personal brand yang you nak bina di social media.

  • 365 idea content untuk personal brand
  • Personal brand identity & positioning
  • Tips untuk bantu anda create video signature dan winning content 
  • Proses untuk generate idea dan siapkan video yang engaging 
  • Recommended tools untuk create video yang engaging
LEARN IN MONTHLY ZOOM CLASS

Meraki Club

Love online classes? Prefer belajar secara live atau menerusi video?

Ada banyak skill dan knowledge yang you perlu tahu dalam journey you untuk bina personal branding yang dapat influence audience dan customer.

Learn from me every month live session session dimana you akan belajar tips, ilmy, dan strategi untuk kukuhkan personal brand you. 

Access library dari sesi lepas anytime, anywhere. 

  • Access library untuk tengok recording dari sesi lepas
  • Download pdf dan worksheet untuk buat bantu you improve personal branding you
  • Dapatkan tips secara keseluruhan untuk develop personal brand termasuk cara bergambar, cara bercakap depan camera, communication skill tips dan banyak lagi
  • More content ideas dan audio recommendations untuk mudahkan you create content
ONE YEAR MENTORING PROGRAM

Need personalised solution? Program ini focus untuk bagi specific solution untuk masalah you, supaya you dapat marketkan personal brand dan bisnes you secara strategik.

Our aim is simple, to help you get the result you wanted. Dari segi grow brand anda, bina follower, bina content strategy dan campaign yang sesuai, dan dapatkan customer dan grow business you.

  • Get clear on your brand positioning on social media
  • Setup content strategy and winning marketing campaign for your business
  • Generate quality leads through organic content and paid ads
  • Improve your messaging through content and copywriting (tactical)
  • Improve your customer journey so that you can get more new customer, retain existing customer and get more referrals
READY TO ACCESS ONLINE MODULES

Ready untuk dive deeper dan bina personal brand yang strategik? This online modules penuh dengan video, worksheet dan guidance untuk bantu you setup personal branding dan bina skill yang diperlukan untuk you develop personal branding di mana-mana social media

Ada 8 step framework yang you akan dalami dan master untuk grow personal brand you dan bina influence you.

  • Influencer or Spokesperson blueprint, sesuai dengan semua business owner, reseller, service, dan content creator
  • Improve cara you deliver content menerusi clear messaging and learn how to communicate better in your video
  • Strategy untuk bina trust dengan audience supaya you dapat influence mereka untuk membeli
90 DAYS FULL FOCUS PLANNER

Set a goal, tapi susah nak capai? Ataupun you set a goal, and lupa pasal aim dan target you?

Planner 90 hari focus untuk bantu you get clear on your focus and goals. 

No fluff, no random pages that’s unnecessary, everything inside focus untuk bantu you stay consistent with your goal and push through setiap bulan.

Notes pages juga disediakan setiap bulan untuk mudahkan you take note anything yang you go brainstorm, random notes for that month, nak refer balik pun senang, dan tak perlu bawa planner dan buku nota secara berasingan.

This is the only book you need to carry with you, at all times.

  • Set your quarterly goal using SMART goals (Specific, Measurable, Achievable, Relevant & Time Based)
  • Use To Do List Dump Page to store random task without dateline so that you never miss any task
  • Review your goal and life monthly to see if you’re on track, or you need to adjust your priorities (clarity is key!)
  • Weekly wins to help you acknowledge you small or big win, so you’ll keep going